Elektromos ablakemelő: Részecskeszűrő árak

Gondoljunk a részecskeszűrő (szilent) eltömődésére, ha a gépjármű fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye látványosan lecsökkent

A részecskeszűrő cseréje rettentően magas kiadás. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő ára több százezer forint. Számos rémhír terjed a kapcsolatban, merthogy az új vásárlás ára nagyon drága.

Ha a részecskeszűrő tisztítás ellenőrző lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a tempót. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő tisztítás szakembert. Aki egy új részecskeszűrő tisztítás költségének töredékéért kitakarítja a. Gondolhatunk a részecskeszűrő tisztítás eltömődésére, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye durván lecsökkent.

Elektromos ablakemelő: Részecskeszűrő árak
Elektromos ablakemelő: Részecskeszűrő árak

A részecskeszűrő kiiktatás kitisztítja önmagát. Csakhogy ehhez nagyobb fordulatszámon kell kocsikázni huzamosabb ideig. Tippek a Szűrőrészecske részecskeszűrő kiiktatás weboldalon. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a megtalálható szennyeződés kiég. A részecskeszűrő kiiktatás problémája leginkább 160 ezer kilométer körül bukkan elő. Ez többségében a személygépjármű használatbavételétől függ. Akik kifejezetten rövid utakon használják, korábban találkoznak a problémával.

Szűrőrészecske Féltengely: A részecskeszűrő árak szerepe az, hogy akadályozza a környezetroncsoló molekulák szabad távozását. Megannyian nem tudják tudják, hogy a dízel gépjárművek szereltek. Egy kiváló részecskeszűrő árak a korom 90 százalékát képes csapdába fogni.

Gondolhatunk a részecskeszűrő adalék eltömődésére, ha a gépkocsi üzemanyag fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye igen romlott. Ha a részecskeszűrő adalék lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a sebességet. Amikor ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő adalék szakembert. Aki egy új részecskeszűrő adalék költségének töredékéért kiégeti a .

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-08 21:25