Elragadó mesekönyv, amit szeretnek a kicsik

Ofszet nyomda - A felcseperedő csemetének monumentális szüksége akad arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a hétköznapi humán kapcsolatokat, szimpatizáljon a vitézekkel és megismerje a rosszakat

Festmény nyomat: A mesekönyv, modern betűtípusok sztorijaiból ki lehet ragadni szakaszokat, amiket aztán illusztrációként, vagy poszterként a gyermek viszontláthat. Ily módon a kedvenc mesebeli eszményét, vagy mesebeli helyét többnyire láthatja. A mesekönyv illusztrálása aszerint készülnek munkahelyünkön, hogy a szülő a kiválasztott mesékből azt a részt elküldi cégünkhöz, amit szeretne a gyerekszobában látni rajzként. Arra is van mód, hogy sok meséből egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a csemete igényeinek megfelelően.

A mesekönyvben szereplő hősök bőrébe bújva éli át a vészt, a megmenekülést, az vidámságot a keserűséget, hadakozik az igazságért, és nyeri el megérdemelt jutalmát - vagy büntetését. A kicsikben így maradnak meg az erkölcsi tanulságok. A Meséld mesekönyv weboldalán olvasható ötlet. A mesekönyv nem csak szórakoztató, hanem tekintélyes részben nevelnek is: az életről tanítanak, érzelmi kapaszkodókat adnak és pártfogolják a személyiség alakulását.

Forrás: meseld.hu, 2019-08-17 22:59