Létezik egy rendkívüli online rádió, rádiós hírek

Számtalan népszerű zene az online rádióban

Magyar internet radiok - Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Roppantul csodálatos, hogy az online rádióban 20 munkatárs munkálkodik önkéntesként.

Fontos célja az ismert online rádiónak, hogy teret adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják kifejezni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak. Az online rádió csapatának fontos, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársait.

Sajnálatosan Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Online rádió folytatása a lepesradio.hu weblapján. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. A Lépés Rádió online rádió weboldalán található még több tanulmány. Ma már számtalan helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a fogyatékos egyének életét. Ebben partner a kivételes online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-01-21 11:20