Online rádió trendi felvételekkel

Sok világhírű felvétel egy nem mindennapi online rádióban

Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint ép munkatársainak. Meghatározó célja a szeretett online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják feltárni képességeiket. Az online rádió személyzetének kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát.

Roppantul lenyűgöző, hogy az online rádióban 20 műsorvezető húzza az igát önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Korunkban már nagyon sok helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a fogyatékos emberek életét. Ebben társ a rendkívüli online rádió. Sajnálatos módon hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Tudásbázis a Lépés Rádió online rádió weboldalon.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-11-07 20:40