Barátságos árú paplan vásárlása

Pamut fedőanyagú paplan a naturális anyagok szeretőinek

A gyártók hatalmas figyelmet szentelnek a paplan fedőanyagának szintjére, tudniillik ez érintkezik bőrünkkel alvás folyamán. Megannyi kritériumnak kell eleget tennie a töltetnek. Van 90 fokon főzhető Paplan, amely nagy egészségi igényeknek megfelelő.

Műszál töltetű paplan terjedelmes körben ismert. Hisz a kifejlesztése során ráébredtek a gyártó cégek, hogy az üreges poliészter szál remek hővezetési ismérvvel bír. Könnyű, a test hőjét kényelmesen átveszi. Rendszerint alkalmazzák sportfelszerelésben is. Cikkek az Otthonkomfort paplan weboldalon.

Gyapjú paplan a fázósaknak. A gyapjú tulajdonsága, hogy remek hőtartó. Testünk hőmérsékletét pillanatok alatt átveszi és raktározza, az izzadságot felszívja. Pamut fedőanyagú paplan a naturális alapanyagok rajongóinak.

A naturális alapanyagú paplan kedvelőire is figyeltek a gyártók. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot kifogástalan pamutból alkotják. Bőrünk csakis naturális anyagokkal érintkezik. A paplan gyártás legújabb fejlesztése, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik fel. Amely elvezeti testünk hőjét. Dermesztő napokon melegséges érzetet ad, nyári kánikulában finom hűvös érzést eredményez.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-09-14 21:16