Különleges online rádió

Tömérdek felkapott zene az online rádióban

Online rádió - Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Az online rádió személyzetének nélkülözhetetlen, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársát. Rádióállomások listája tudásbázis a lepesradio.hu honlapján. Meghatározó célkitűzése az ismert online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják megmutatni tehetségüket.

Fölöttébb csodálatos, hogy az online rádióban 20 kolléga szorgoskodik önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Napjainkban már számtalan helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a sérült egyének világát. Ebben partner a különös online rádió. Sajnálatos módon Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-08-11 18:23