Minőségi tintapatron

A tintapatron költségén rettentően sok forintot takaríthatunk meg

Tintapatron - A Canon nyomtatóknál még rosszabb a helyzet. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 forint körül van. A többi HP és Canon tintapatronok is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. De nyomtatni muszáj. A tintapatron díjak ma már a csillagokban vannak. Csak egy pár példa: egy HP 301-es fekete festékpatron a boltokban 4000 forint felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 forint.

A tintapatron hihetetlenül magas áron kapható. Manapság már a tintasugaras nyomtatók a mindennapjainknak éppen úgy hétköznapi részét alkotják, mint a különféle más számítástechnikai eszközök. Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy milyen áron rendelünk tintapatront.

Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, de viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli tönkremenetelét idézheti elő. Tintapatron folytatása ezen a honlapon. A leglényegesebb pont tintapatron utántöltésnél, hogy mindig a patron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés.

Címkék: Tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2017-07-26 16:16