Részecskeszűrő kiiktatás

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye jelentősen csökkent

Részecskeszűrő - Régi gépkocsi megvásárlása előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon megannyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető leszerelés nélkül. Hibás részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Előbbi rettentően drága költségű, míg utóbbi kedvezményes árú ötlet.

A részecskeszűrő szerepköre az, hogy meggátolja a környezetroncsoló anyagok szabadon távozását. Egy szuper részecskeszűrő a korom 90 százalékát képes magába fogni. Rengetegen nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel gépjárművek részecskeszűrővel vannak szerelve.

Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel az autót. Ha azonban ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalán kereshető részlet. Részecskeszűrő tudásbázis a reszecske-szuro.hu honlapon. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a személygépkocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye igencsak leromlott.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-06-21 19:34