A költöztetés rendszeres gondjai és a megoldás: Teher Taxi

Olcsó költöztetés kedvező tarifával. Több esetben jelent bosszantó körülményt, hogy a költöztetés után a számla magasabb a megbeszéltnél. Ettől megszabadulhat, ha ezt a költöztető céget választja

Költöztetés - Valójából az emberi vázizomzat nem ilyen terhek mozgatására lett kitalálva. Nagy teher miatt kezünk, hátunk, derekunk és térdünk túl nagy terhelést kap. Költöztetés hírekért kattintson erre az honlapra. Ezzel szemben egy jártas költöztető cég mindig erre specializálódott eszközöket használ a nehéz terhek költöztetéséhez. Egy jó heveder vagy hám használatával a rakodó szakképzett emberek derekára egyenletes terhelés jut. Biztonságosan szállítanak nehéz eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Gyakran nem tudni, hogy milyen jó áron számláznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Persze eddig én is az ismerőseimmel együtt cipekedtünk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a súlyos szekrénysor belevág a tenyerembe. A régi rossz tapasztalatok miatt legutóbb költöztető szakembereket kerestem fel. Gyorsan megismerték a lakásom, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Bútorszállításkor igazán elengedhetetlen, hogy milyen állapotban kerülnek értékes dolgaink a régi lakásból az új lakásba. Sokak a barátokat kérik meg abban, hogy legyenek segítség a költözésben. Ami számos bajhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos bútorok szállítása nem is olyan felhőtlen. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felteszi a teherautóra. Sajnos az ilyesmi kezdetleges próbálkozások során szoktak nagyon rondán kárt szenvedni a felszerelésünk. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-12-20 10:39