Online rádió trendi felvételekkel

Van egy különleges online rádió. A Lépés Rádió célja főleg az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez. Ugyanakkor az online rádióhallgatók számtalan imádott zenét halljanak

Rádió online - Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Annak ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen van érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek világát.

Az online rádió közösségének kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársait. Fontos céljuk, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádió műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint ép munkatársainak.

Rendkívül szenzációs, hogy az online rádióban 20 műsorvezető húzza az igát önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Online rádió tudásbázis a lepesradio.hu weboldalon.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2016-11-01 17:49