Autós kihangosító rendelés barátságos áron

Autós kihangosító rendelés előtt figyelmesen nézze meg ezt a weblapot. Minőségi autós kihangosítót szerezhet barátságos áron

Autós kihangosító szett - A minőségi autós kihangosító elején helyezkedik el a kihangosító rész. A vezérlőn található nyomógombokkal fogadhatjuk a bejövő hívást vagy letehetjük. A zenéket léptethetjük előre hátra vagy megállíthatjuk illetve elindíthatjuk. Egy profi autós kihangosítón található egy forgatható gomb is amivel a hangerőt állíthatjuk, illetve a frekvenciát tudjuk kézzel váltani. Autós kihangosító részletezése a gogroove.hu weboldalán. Az autós kihangosító vezérlőn helyet kapott mikrofonon keresztül telefonbeszélgetéseinket kihangosítva is bonyolíthatjuk.

Egy profi autós kihangosító gond nélkül valósítja meg a telefonálást a gépjárműben. Csak be kell dugni a szivargyújtóba, párosítani a telefonkészülékkel bluetoothon keresztül és megkeresni a rádión. Ezután már az autórádió hangszóróin át lehet majd hallani a mobiltelefon hangjait. Azonban mást is tud a minőségi autós kihangosító. A mobil összes hangját, a zenéket, navigációs hangokat, skype hangjait is átviszi az autórádió hangszóróira.

Címkék: autós kihangosító

Forrás: gogroove.hu, 2016-11-25 14:11