Mielőtt gázszerelőt választ, kétségkívül tekintse meg ezt az oldalt

Az ósdi gázkészülék gyenge teljesítménye miatt sokkal több pénz megy el gázszámlára. A szakszerű gázszerelő díja sokszorosan kifizetődik egy makulátlanul működő gázkészülékkel

Gázszerelő - A gázfűtés felújítása nehezebb teendő. Jelentős tervezést és pénzt vesz igénybe. Sajnos nem teheti meg minden család, hogy teljesen lecseréli az ósdi gázkonvektorokat. Gázszerelő részletezése itt. Ilyenkor sem szabad örökre megfeledkezni a felújításról. Ajánlott megbízható gázszerelő véleményét kérni ilyen helyzetben is. Nagyon sok olyan tippel segíthet, amivel át lehet hidalni a drága díjakat. A megbízható gázszerelő mester sok évtizedes tapasztalata sokat segít a fizetnivaló lefaragásában.

Rendszeres karbantartással a készülékek működési ideje megnő. Rengeteg pénzt lehet megspórolni karbantartással, mivel kevesebbet kell fizetni javításra. Erősen ajánlott évente minimum egyszer kivizsgáltatni egy rutinos gázszerelővel a gázkonvektorokat. A gázszerelő megtalálja a legkisebb problémákat is és tippet ad a gázkonvektor élettartamának növelésére.

Magyarországon rengeteg családot veszélyeztet a szén-monoxid mérgezés az elavult gázkészülékek miatt. A 20 évnél öregebb készülékek száma átlépi a 30 ezret. Az idős konvektorok nagyon komolyan veszélyeztetik egészségünket. Saját magunk érdekében szerfelett jelentős, hogy gyakran ellenőriztessük gázszerelővel a gázkészülékeket.

Címkék: gázszerelő

Forrás: gebegaz.hu, 2016-10-09 19:36