A költöztetés ismert hibái és a megoldás: Költöztetés

Bútorszállítás - gyors és olcsó bútorszállítás Budapesten. Kiemelt témakör: költözés, költöztetés árak, lomtalanítás Budapest, tehertaxi Budapest, bútorszállítás Budapest

Szállítmányozás - Költözéskor nagyon lényeges, hogy milyen körülmények között jutnak drága bútoraink a régi lakásból az újba. Sokan az ismerősöket kérik meg , hogy segítsenek a bútorszállításban. Ami szokás szerint gyakori gondhoz vezet. Kezdve azzal, hogy a súlyos felszerelések szállítása nem is olyan egyszerű. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felrakja az autóra. Azonban az ilyenféle amatőr próbálkozások során szoktak nagyon csúnyán megsérülni az eszközeink. Részletek a Levi Kft. Budapest költöztetés weblapján. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.


Valójából az emberi szervezet nem ilyenféle súlyok mozgatására lett megalkotva. Nagy teher miatt kezünk, hátunk, derekunk és térdünk szokatlan terhelést kap. Azonban egy jártas bútorszállító csapat mindig erre specializálódott eszközöket használ a nagy terhek mozgatásához. Például heveder vagy hám használatával a terhet cipelő emberek derekára egyenletes megterhelés jut. Stabilan szállítanak nehéz terheket anélkül, hogy a berendezés épségét kockáztatják.

Sokan nem tudják, hogy milyen jó áron dolgoznak a költöztető cégek. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban az ismerőseimmel együtt rakodtunk. Biztos ismerős, mennyire utálom, amikor a nehéz szekrény belevág a kezembe. Az egykori utálatos élmények miatt legutóbb költöztető szakembereket hívtam. Villámgyorsan felmérték a terepet, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Kiemelt témakör: költözés, költöztetés árak, lomtalanítás Budapest, tehertaxi Budapest, bútorszállítás Budapest

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-06-14 20:38