vásárlóCsapat adok-veszek

Apróhirdetéseket feladni jó dolog, mert vagy olcsóbbá válik az élet, vagy többlet pénzhez jutunk, viszonylag kevés ráfordított idővel és munkával.
Tételezzük fel, hogy akad egynéhány használaton kívüli holmid. Jó tudni, hogy akad, aki fizetne ezekért a (használt) cuccaidért, adott esetben szolgáltatásaidért, ellenkezőleg nézve szükséged lenne valamire, lehetőség szerint a hivatalos árnál kevesebbért. Érdeklődj másoknál, talán akad náluk (felesleges)!
A hatásos hirdetés érdekében azonban jó tudni, hogy hol és milyen módon célszerű hirdetni.

El vagyunk látva apróhirdetési oldalak tekintetében, a bőséges számú oldalon felbukkanó hirdetés pedig kifizetődő, tudniillik amennyiben a cucc nem kel el az egyiken, elmegy a másikon, ha valamit nem találunk meg emitt, azt felleljük máshol, hasznos aprózás esetében (is) több lábon állni.
Ezért érdemes minden online apróhirdető oldalt - így a vásárlóCsapat oldalát is - kiaknázni, hisz ki tudja, hogy böngészőink közül kik akadnak éppen itt egymásra!
Tehát, ha eladó/kiadó gépkocsid, ingatlanod van, vagy nem használt tárgyaidat pénzzé tennéd vagy elcserélnéd, ajánld fel, reklámozd online, ingyen, regisztráció mentesen nálunk.

Abban esetben nem lelted meg a számodra megfelelő hirdetést, készíts egyet 1 lépésben alig 2 minutum alatt!

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-02 17:01