Tánc tanfolyamok

Kategóriák: tánctanfolyam, salsa oktatás, salsa, salsa tánc, salsa tánciskola, salsa oktatás budapest

Szórakozást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel kezdő salsa tanfolyamunkon budapesti helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa klubb Budapest legbarátságosabb salsa stúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa a hobbink, a szerelmünk. Mi gondoskodunk róla, hogy már maga a salsa tanfolyam is örömteli szórakozás legyen.Kiváló tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb táncokat is elsajátíthatsz tánc oktatás során. A rendkívül divatos reggaetont, a vagány kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Havonta salsa buli. Nyáron az év legnagyobb bulija a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a salsa tanulás nem is annyira nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai salsa oktatásunkra mi megtanítunk salsázni! Ha elmész egy táncos buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a hölgyet, amelyiket csak akarod, mivel nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kubai salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő nők és férfiak, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik táncuka, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A táncban egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Tanfolyamainkon a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik tánctudásukat mesteri szintre szeretnék fejleszteni. Tanfolyamainkon az alap oktatási anyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa Cluba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben számos szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek általában a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. Napjainkban a salsa oktatás budapest, kezdő szerfelett keresett téma. Lányok és fiúk egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Soha sem táncoltál még? Tanfolyamaink teljesen az alapoktól indul. Semmilyen gondot nem jelent ha soha nem táncoltál előtte. Salsa órákat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott közösséghez, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Salsa oktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa Club ahol garantáltan mindenki megtanul salsázni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül kellemes színházteremben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-04-02 17:01