Friss Tippmix eredmények és események

Nyugodtan kijelenthető, hogy Magyarországon a szerencsejátékok közül a fogadások vezetnek, ami annyit jelent, hogy a magyarok több fogadást tesznek meg, mint amennyi lottószelvényt váltanak.

A magyar sportfogadás legismertebb tagja a Tippmix, többek között azért oly kedvelt, mert a nyeremény visszafizetési aránya messze nagyobb mint a z ismert lottóké. A papíralapú Tippmix mellett 2013 májusában indult útjára a Szerencsejáték Zrt. internetes bukmékeri honlapja, a Tippmixpro, mely ezidáig nem törte meg a hagyományos Tippmix népszerűségét.

Ennek okán nálunk fellelhetők az aktuális Tippmix eredmények, fogadási események.

A futball rajongók mellett a fogadók hasznos segítőtársa az oddsok - az élő eredmény állapotának megfelelően a változást online követve - összevetését végző funkció mintegy 20 fogadóiroda oddsaival.

A futball kedvelőinek, szurkólóknak, sportfogadó játékosoknak kínáljuk a foci eredmények szolgáltatást, ahol több száz foci pontvadászat, kupa és egyéb versenysorozat élő meccs-állásai tekinthetők meg. Az élő labdarúgó eredmények mellett további hasznos mérkőzésinformációk is megtalálhatók: bajnoki táblázatok, találatokat szerők, félidei állások, bűntetőlapok. Megtalálható többek között az angol Premier liga, az olasz elsőosztály, a spanyol Primera Division, a francia elsőosztály, vagy a német Bundesliga eredmények, az NB1 meccseinek állása, az UEFA Champions League vagy Európa Liga élő eredményei, valamint a világbajnoki illetve európabajnoki selejtezők eredményei is.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-21 17:04