Fiatalos karóra és ékszer webáruház. Olcsó ár, tökéletes minőség.

Címke: szilikon óra, dz09, akciós férfi karórák

Ajándék javaslatok között az egyik legjobb választás egy egyedi okosóra vagy egy szép karkötő ,legyen az bármely ünnepi alkalom!

Az oraabc.hu webáruházat azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi okos órát vásárolni saját részre, vagy ajándékba.

Egy okos óra vagy egy szép női kiegészítő nem csak az időt mutatja, hanem öltözteti is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekedtünk, hogy termékeink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az embereket. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat.

Amennyiben olcsón szeretnél minőségi ékszerórát vagy egy divatos nyakláncot saját részre vagy ajándékba, a legjobb weboldalon jár!
Az oraabc webshop kínálatában megfizethető áron található okosórát, férfi óra, gyermek karóra - legyen az mechanikus, óra, digitális óra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Elegáns órák minden mennyiségben!
Az órákon túl ékszer webshopként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot. A folytatást a m26 dz09 weboldalán olvashatja.


A legújabb kedvelt viseletet követve egyre több okosóra jelenik meg a piacon. Ezzel lépést tartva a mi kínálatunk is állandóan bővül. Kínálatunkban megtalálható okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, viszont mobil telefonnal történő szinkronizálás után a mobilunk funkcióit a csuklónkon levő óránkról vezérelhetjük.

Értékesítünk eszközt, SIM kártya behelyezése után önálló mobil eszközként funkcionálnak és nem szükséges mobiltelefonhoz kapcsolni. Az okosóráról közvetlenül kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk üzeneteket, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legokosabb vonalat azon eszközök képviselik, melyek tudásban minden tekintetben megegyeznek a ma használt mobilokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt.
Kellemes nézelődést kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-04-20 18:41