EuroJackpot lottó nyerőszámok


Kontinensünk egyik népszerű pán-európai lottója, az EuroJackpot, amely egy országokon átívelő, euró alapú lottó, ahol a jackpotra adott rendkívül magas összeg mellé tizenegy további nyeremény-kategória is adott.

Az EuroJackpot lottó játék a 90-es évek közepén indított EuroMillions lottó modelljén alapszik. A lottószervezők felfedezték, hogy ha egyben kezelik több különböző nemzet szelvényeit és lottó játékosai, akkor gyakrabban kerülhet sor tényleg nagy nyereményösszegek kifizetésére.

Így ezt a lottót kimondottan azzal a szándékkal alakították ki, hogy más lottóknál többet, gyakrabban és nagyobb esélyekkel fizessen ki a szerencsevadászoknak. Abban az esetben ha bárki helyesen ikszeli be az öt főszámot és a 2 pótszámot, akár kilencven millió euró, de minimum tíz millió euró nyereményben részesül.

Talán nem is szükséges rögtön a jackpotot megnyerni: az EuroJackpot közreműködésével többféleképpen is gazdag lehet bárki. Az EuroJackpot nem fix nyereményszintekkel működik, hanem az összes eladott lottószelvény beállított arányában állapítja meg a nyeremények kifizetésének mértékét, ami nagyobb átlagos pénzösszegeket jelent a játékosok számára, különösen olyankor, ha régóta nem volt telitalálat: a jackot 90 millió euróig halmozódhat, ha azt követően sincs nyertes, a nyereményt az alsóbb (11) nyeremény ketegóriák között osztják szét.

Oldalunkon fellelhetők az EuroJackpot esetén a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes számok, nyeremények és statisztikai adatok a heti számsorsolást követően: pénteki napokon. Leellenőrizheted, hogy a fix számaiddal milyen találatokat sikerült volna elérni a korábbi EuroJackpot a sorsolásokon a kisorsolt nyertes számok milyen gyakran ismétlődtek az adott lottó eddigi története során a meghatározott év, vagy az utolsó jackpot óta.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-02 17:01